​Paul Pogba a declarat, într-un interviu pentru Sky Sport, că relaţia pe care actualul tehnician al echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, o are cu jucătorii este mult mai bună faţă de cea pe care o avea Jose Mourinho cu fotbaliştii.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Relaţia pe care o avem acum cu Ole este diferită, el nu este împotriva jucătorilor. Şi nu îi dă la o parte ca şi cum nu ar mai exista. Aceasta este diferenţa dintre Mourinho şi Ole. Cândva am avut o relaţie foarte bună cu Mourinho, a văzut asta toată lumea, iar ziua următoare nu ştiu ce s-a întâmplat. Aceasta este cea mai ciudată situaţie în relaţia mea cu Mourinho şi nu vă pot explica, pentru că nu ştiu”, a afirmat Pogba.

Paul Pogba joacă la Manchester United din august 2016, el fiind transferat la câteva luni după venirea lui Jose Mourinho la conducerea echipei. În sezonul 2016/2017, Manchester United a câştigat Cupa Ligii şi Europa League.

Însă relaţia lui Mourinho cu unii jucători s-a deteriorat după al doilea sezon, în care nu s-au obţinut trofee, şi după un start slab de sezon 2018/2019. Tehnicianul a avut un conflict cu Pogba după ce jucătorului i-a fost retrasă calitatea de vicecăpitan al echipei, în septembrie 2018. Trei luni mai târziu, Jose Mourinho a fost demis şi conducerea echipei din Manchester a fost preluată de Ole Gunnar Solskjaer.