​Autocarul echipei Real Madrid a fost atacat pe drumul spre Stadionul Anfield, unde campioana Spaniei joacă, miercuri, returul sferturilor de finală din Champions League cu Liverpool.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fanii englezi au aşteptat echipa madrilenă cu torţe şi au aruncat diverse obiecte în autocar, potrivit marca.com. Cel puţin o un geam a fost spart, dar niciun jucător sau membru al staff-ului nu a fost rănit.

Clubul Liverpool a condamnat "comportamentul inacceptabil şi ruşinos” al "câtorva persoane", după ce autocarul echipei Real Madrid s-a ales cu un geam spart când a ajuns miercuri la Stadionul Anfield, potrivit BBC.

Sute de fani ai lui Liverpool s-au îndreptat spre Anfield Road înainte de manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Autocarul cu jucătorii formaţiei Real Madrid a fost huiduit la trecere, iar mai multe obiecte au fost aruncate înspre el, informează News.ro.

Un purtător de cuvânt al clubului Liverpool a declarat: "Condamnăm fără echivoc acţiunile care au dus la deteriorarea autocarului echipei Real Madrid în timpul sosirii sale la Anfield, în această seară. Este un comportament total inacceptabil şi ruşinos al câtorva persoane. Ne cerem scuze sincer vizitatorilor noştri pentru orice suferinţă cauzată. Vom lucra împreună cu poliţia din Merseyside pentru a stabili faptele şi pentru a-i identifica pe cei responsabili."

Real Madrid joacă la ora transmiterii acestei ştiri returul cu Liverpool.În tur, madrilenii s-au impus cu 3-1.