După calificarea echipei sale în semifinalele UCL, în dauna lui Bayern, Neymar a declarat că se simte ”mult mai fericit ca înainte” la campioana Franței. Întrebat dacă va rămâne la parizieni, brazilianul a răspuns că ”PSG este o echipă grozavă”.

NeymarFoto: Franck FIFE / AFP / Profimedia

„Pentru mine, nu este niciun fel de discuţie. Este evident că mă simt în largul meu, ca acasă, aici la Paris Saint-Germain", a spus vedeta braziliană pentru TNT Sports Brasil la finalul meciului de marţi.

„Mă simt mult mai fericit ca înainte", a insistat Neymar, potrivit Agerpres.

Brazilianul a mai declarat pentru RMC Sport, întrebat fiind despre viitorul său: „Acum suntem în semifinale (n. r. ale UCL) șiputem visa. Dacă voi rămâne la Paris? PSG este o echipă grozavă”.

Aceste declaraţii vin după ce anterior preşedintele PSG, Nasser Al-Khelaifi, afirmase că speră ca cele două superstaruri Neymar şi Kylian Mbappe, ale căror contracte ajung la final în 2022, să-şi prelungească contractele.

Neymar este actualmente cel mai scump transfer din lume, ajungând de la Barcelona la PSG pentru 222 de milioane de euro în 2017. Starul a fost multă vreme ţinta speculaţiilor privind intenţia sa de a reveni în Catalonia, în special în vara lui 2019.

Recent, atacantul brazilian ar fi întrerupt negocierile în vederea finalizării unei noi înțelegeri cu PSG, el dorind să revină la Barcelona, potrivit cotidianului AS. Conform presei, lui Neymar i-ar plăcea să joace din nou cu Lionel Messi.

PSG a eliminat deținătoarea trofeului UCL, Bayern Munchen, și s-a calificat în semifinalele Champions League, după ce a înscris mai multe goluri în deplasare (3-3 la general). Pentru un loc în marea finală, PSG se va duela cu învingătoarea dublei dintre Manchester City și Borussia Dortmund (englezii s-au impus cu 2-1 în meciul tur).​