Hansi Flick, antrenorul lui Bayern Munchen, consideră că echipa sa a fost mai bună în cele două manșe ale sferturilor UEFA Champions League contra lui PSG. Parizienii s-au calificat, scor 3-3 la general, având avantajul celor 3 goluri marcate în deplasarea de la Munchen.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Cred că am pierdut calificarea în prima manşă, cu toate ocaziile pe care nu le-am fructificat. Iar al treilea gol pe care l-am primit a fost unul în plus, 2-2 ar fi fost rezultatul corect”, a început tehnicianul bavarezilor.

„În seara aceasta, ne-a lipsit puţină şansă în ultimele minute, mai ales când Leroy Sane s-a aflat într-o poziţie bună şi a ales să paseze în loc să-şi încerce norocul", a declarat Flick la finalul jocului de pe Parc des Princes.

„În mod normal, echipa mea are o mare calitate în ultimii 30 de metri, dar PSG s-a apărat bine şi, la fel ca în prima manşă, nu am fost decisivi, am ratat ultima lovitură”, a continuat germanul.

„Per total, în ambele meciuri, cred că am fost echipa mai bună. Astăzi am văzut calitatea ofensivă a Parisului, dar trebuie să-mi felicit echipa, care a fost foarte concentrată şi a încercat totul.

Am avut ceva ghinion, cu câţiva jucători importanţi care au fost indisponibili. Trebuie să acceptăm însă rezultatul şi să-i felicităm pe cei de la PSG", a adăugat tehnicianul.

Victoria obținută de Bayern Munchen la Paris (1-0) nu a fost suficientă. PSG a eliminat deținătoarea trofeului și s-a calificat în semifinalele Champions League, după ce a înscris mai multe goluri în deplasare (3-3 la general). Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Choupo-Moting în minutul 40.