Astăzi cu începere de la ora 22:00 au loc primele două meciuri din returul sferturilor UEFA Champions League. Chelsea și Porto se înfruntă pe teren neutru, londonezii plecând cu prima șansă (2-0 în tur), în timp ce PSG primește vizita lui Bayern Munchen (parizienii au învins în tur cu 3-2).

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

PSG - Bayern Munchen

Parizienii par mai aproape ca niciodată să treacă de Bayern Munchen, după ce germanii s-au impus în meciul direct din finala Ligii Campionilor de sezonul trecut.

PSG a câștigat cu 3-2 în tur, chiar pe Allianz Arena din Munchen, devenind prima echipă care a învins Bayern în Liga Campionilor în 17 meciuri sub comanda lui Hansi Flick.

Kylian Mbappé poate deveni cel mai bun marcator francez într-un sezon al Ligii Campionilor, el fiind deja la egalitate cu David Trezeguet (8 goluri înscrise într-un singur sezon al competiției).

Bayen Munchen are nu mai puțin de opt absenți, printre care și ”mașinăria de goluri” Robert Lewandowski. La parizieni, vor lipsi Bernat, Icardi, Marquinhos, iar Diallo și Kurzawa sunt incerți.

Echipa care va avansa în semifinale va da piept cu Manchester City sau Borussia Dortmund.

Meciul dintre PSG și Bayern se dispută pe stadionul Parc des Princes din Paris.

Chelsea - Porto

Porto încearcă să devină a cincea echipă care izbutește să treacă în etapele eliminatorii după ce nu a reușit niciun gol în prima manșă disputată în postura de gazdă. Pe de altă parte, Chelsea a câștigat pentru a 11-a oară prima manșă a unei etape eliminatorii din Liga Campionilor.

Englezii s-au impus în ultimele două meciuri din competițiile europene desfășurate în Spania, iar meciul de marți seară se joacă pe teren neutru, pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán din Sevilla. Turul s-a desfășurat tot pe stadionul din Sevilla.

Chelsea va avea lotul complet pentru meciul de marți seara, singurul posibil absent fiind mijlocașul N'Golo Kante. Porto are nu mai puțin de trei absenți, Costa, Marcano și Mbaye, în timp ce Toni Martinez este incert.

Câștigătoarea va juca contra lui Real Madrid sau Liverpool în semifinale (madrilenii s-au impus acasă în prima manșă cu 3-1).

PSG-Bayern Munchen și Chelsea-FC Porto vor avea loc marți de la ora 22:00 și vor fi LiveScore pe HotNews.ro și în direct pe Telekom Sport, Digisport și LookTV.​