​O fotografie a lui Zlatan Ibrahimovic la o masă într-un restaurant din Milano, în ciuda restricţiilor anti-Covid, a stârnit luni o polemică, deşi anturajul fotbalistului vedetă a asigurat că a fost vorba de o "întâlnire de lucru" şi nu de un prânz, relatează AFP.

Zlatan IbrahimovicFoto: MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia

Fotografia postată pe site-ul fanpage.it îl arată pe atacantul suedez al lui AC Milan aşezat alături de alte câteva persoane, fără mască, la o masă pe care sunt aşezate mai multe pahare. Potrivit site-ului, fotografia a fost făcută duminică după-amiază deşi în toată Italia restaurantele sunt autorizate în această perioadă să vândă doar "pentru acasă".

Proprietarul restaurantului milanez, contactat de site-ul citat, a asigurat însă că nimeni nu a luat masa: "A fost ceva între prieteni, suntem prieteni şi din când în când ne vedem la mine când asta nu se întâmplă la alţi prieteni".

În faţa polemicii stârnite pe reţelele de socializare, anturajul jucătorului a precizat că a fost vorba de o "întâlnire de lucru".

"A fost o întâlnire privată, cu un număr restrâns de persoane", a indicat pentru AFP această sursă, sub acoperirea anonimatului.

Ibrahimovic, care în septembrie s-a infectat cu Covid-19, a promovat în toamnă respectarea regulilor de distanţare şi a purtării măştii, într-un video difuzat de regiunea Lombardia, informează Agerpres.

\uD83D\uDD34 Ibra viola la zona rossa e si fa aprire un ristorante per un pranzo che sarebbe costato 300 euro a testa: http://fanpa.ge/IAFnx

Posted by Fanpage.it on Monday, April 12, 2021