Viitorul a pierdut meciul jucat cu ultima clasată, Poli Iași, iar Mircea Rednic a fost demis din funcția de antrenor. Gică Hagi va reveni aproape de echipă, după cum a precizat președintele grupării constanțene, Gică Popescu.

Gica Popescu, Mircea Rednic si Gica HagiFoto: fcviitorul.ro

Poli Iași s-a impus surprinzător cu 2-1 contra Viitorului, iar Rednic a fost îndepărtat de la echipă.

Gică Hagi a luat decizia de a veni din nou aproape de echipă, la doar câteva luni după ce renunțase la funcția de antrenor al echipei pe care o și patronează.

"Este adevărat că Gică va veni mai aproape de echipă. Este un moment dificil, în care trebuie să strângem rândurile. Toți trebuie să ajutăm cât mai mult pentru a salva situația, iar play-out-ul este unul foarte dificil.

Este nevoie de experiența lui și sunt convins că ne va ajuta, așa cum a făcut-o mereu. El a creat acest sistem, această filosofie de joc și el știe cel mai bine cum trebuie implementată" - Gică Popescu, pentru Prosport.

Hagi nu va reveni însă pe bancă, ci doar va coordona echipa în play-out-ul Ligii 1 la fotbal.

Cel mai probabil, viitorul antrenor al echipei va fi Cătălin Anghel, cel care i-a fost secund lui Hagi în perioada în care fostul decar al naționalei o pregătea pe Viitorul.

În mandatul lui Mircea Rednic, Viitorul a suferit din plin la capitolul rezultate. Au fost în total 18 meciuri, iar din acestea au fost doar două victorii, 9 remize și 7 înfrângeri.

Viitorul se află în prezent pe locul 11 în Liga 1, cu 31 de puncte acumulate din 29 de etape.