PSG a câștigat pe terenul lui Bayern Munchen (3-2) și a făcut un pas important spre semifinalele Champions League. La finalul duelului de pe "Allianz Arena", tehnicianul oaspeților a vorbit deschis despre victoria imensă obținută de echipa pe care o pregătește.

Mauricio PochettinoFoto: Christof STACHE / AFP / Profimedia

Au avut și puțin noroc

"Noi am văzut o echipă solidă, cu un psihic solid, combativă şi cu talentul de a marca trei goluri pe un teren unde este dificil să câştigi. Jucătorii merită un credit enorm. Dar am avut şi un pic de noroc, atât cât trebuia să avem" - Mauricio Pochettino.

"Le-am spus bravo jucătorilor după meci, pentru că au făcut o treabă excepţională în acest parcurs nebun care ne aşteaptă. Ei merită mult respect. Va trebui să recuperăm energia în următoarele zile înainte de meciul cu Strasbourg de sâmbătă", a adăugat antrenorul argentinian.

"Îmi place să fiu decisiv"

"Este o super performanţă colectivă înainte de toate, iar eu am putut beneficia de această super muncă colectivă. Iubesc acest gen de meciuri, îmi place să joc acest gen de meci şi să fiu decisiv" - Kylian Mbappe.

Pentru PSG au punctat Kylian Mbappe (3, 68) şi Marquinhos (28), în timp ce pentru nemți au marcat Eric Maxim Choupo-Moting (37) şi Thomas Muller (60).

Returul va avea loc pe 13 aprilie, pe Parc des Princes din Paris.

Aici poți vedea un rezumat al partidei Bayern vs PSG 2-3.