Mijlocașul belgian Kevin De Bruyne, unul dintre cei mai valoroși și longevivi fotbaliști ai lui Manchester City, și-a prelungit contractul cu gruparea de pe primul loc din Premier League până în 2025.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fotbalistul de 29 de ani avea mai mult de doi ani rămași din înțelegerea precedentă, dar a decis să semneze până în 2025 cu gruparea de pe Etihad.

De Bruyne a ajuns la City de la Wolfsburg în 2015, iar de atunci a cucerit două titluri în Premier League și patru Cupe ale Angliei.

„Semnarea acestui contract este o decizie fermă. Clubul acesta de fotbal (n.r. Manchester City) este orientat spre succes și îmi oferă tot ce am nevoie pentru a-mi maximiza performanța”, a declarat belgianul la prelungirea contractului, potrivit BBC Sport.

De Bruyne a deschis scorul în minutul 19 al turului din sferturile UCL, disputat marți contra Borussiei Dortmund. City a reușit să îi învingă pe germani prin golul lui Phil Foden din minutul 90, după ce Marco Reus a egalat în minutul 84. Meciul a fost disputat pe Etihad Stadium.