​Fundașul francez Raphael Varane a fost testat pozitiv la coronavirus și nu va juca pentru Real Madrid în turul sferturilor UCL de marți seara, contra lui Liverpool. Alți 3 jucători importanți ai Realului, printre care și căpitalul Sergio Ramos, sunt indisponibili.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Tehnicianul Zinedine Zidane nu se va putea baza, astfel, pe niciunul dintre fundașii de bază din lot. Francezul îi va utiliza, cel mai probabil, pe spaniolul Nacho Fernandez şi brazilianul Eder Militao ca fundași.

Pe lângă Varane și Ramos, la meciul de marți seară contra celor de la Liverpool nu vor putea juca nici Eden Hazard și Daniel Carvajal, accidentați.

De cealaltă parte, Liverpool are și ea nu mai puțin de șase absenți: Gomez, Henderson, Kelleher, Matip, Origi și van Diik.

Meciul dintre Real Madrid și Liverpool se va juca marți de la ora 22:00 și va fi LiveScore pe HotNews.ro și în direct pe Telekom Sport, Digisport și LookTV.

Este pentru prima oară când Real Madrid și Liverpool se întâlnesc din 2018 încoace. Pe 26 mai 2018, pe Stadionul Olimpic din Kiev, Real trecea cu 3-1 de Liverpool și câștiga Champions League.