Deși a fost pus la zid după înfrângerea cu Armenia, selecționerul Mirel Rădoi nu duce lipsă de variante în cazul plecării de la naționala de fotbal a României. Jurnaliștii arabi susțin că selecționerul ar fi dorit de un important club din Golf.

Mirel RadoiFoto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

Tricolorii au pierdut în Armenia (3-2), iar șansele de calificare la CM 2022 au scăzut dramatic. La finalul partidei de la Erevan, selecționerul a lansat ideea conform căreia și-ar putea da demisia.

Consilierul lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, susține că Rădoi se bucură de susținerea Federației și că acesta va rămâne pe banca tricolorilor.

Jurnaliștii arabi de la kora.com au scris că Mirel Rădoi este dorit pe banca lui Al Hilal, primul club din străinătate pentru care a evoluat actualul selecționer al României.

Al Hilal, grupare care s-a despărțit recent de Răzvan Lucescu, l-a mai dorit pe Mirel Rădoi pe bancă și în 2019.

În prezent, Al Hilal ocupă primul loc în clasamentul din Liga Pro Arabia Saudită și are un avantaj de 3 puncte față de ocupanta locului secund, Al Shabab. Câștigătoarea Ligii Campionilor Asiei în 2019, Al Hilal este unul dintre cele mai bogate cluburi din Arabia Saudită.

Prima clasată din Arabia este antrenată în prezent de brazilianul Rogerio Micale, dar acesta ar asigura doar interimatul, după plecarea lui Răzvan Lucescu, potrivit Eurosport.