Starul brazilian Neymar a întrerupt negocierile pentru prelungirea contractului și după vara lui 2022 cu PSG, potrivit presei spaniole. Fotbalistul de 29 de ani își dorește o revenire la Barcelona, pentru a juca din nou împreună cu Leo Messi.

NeymarFoto: Franck FIFE / AFP / Profimedia

În vara acestui an, Neymar intră în ultimul an de contract cu echipa de pe Parc des Princes, iar Barcelona pare o destinație tot mai probabilă pentru acesta.

Atacantul brazilian ar fi întrerupt negocierile în vederea finalizării unei noi înțelegeri cu PSG, el dorind să revină la Barcelona, potrivit cotidianului AS.

Andre Cury, unul dintre oamenii de încredere ai lui Neymar, a dezvăluit recent că brazilianul își dorește să îmbrace din nou tricoul Barcelonei și să fie coleg cu Leo Messi.

Pe 3 martie, proaspătul președinte catalan Joan Laporta s-a întâlnit cu Pini Zahavi, agentul lui Neymar. Ar fi fost vorba de un posibil transfer al lui David Alaba (Bayern München), dar nu este exclus ca cei doi să fi discutat și despre situația lui Neymar.

Barcelona se află pe urmele mai multor fotbaliști mari precum Erling Haaland, Sergio Aguero și Memphis Depay. O revenire a starului brazilian alături de Messi nu poate fi, totuși, exclusă, mai ales că una dintre condițiile pe care argentinianul le-a impus pentru a rămâne la Barca este semnarea a măcar unui nume important.

Neymar a petrecut patru sezoane în tricoul ”blaugrana”, din 2013 până în vara lui 2017, atunci când PSG i-a plătit clauza de reziliere de la Barcelona în valoare de 222 de milioane de euro. Atacantul avea contract cu Barcelona până în 2021.

Brazilianul a marcat 6 goluri în acest sezon de Ligue 1 și doar unul în Champions League.