După ce a avut probleme pe finalul anului trecut, Florinel Coman a revenit pe teren în 2021, dar s-a accidentat din nou în meciul naționalei ”mari” contra Macedoniei de Nord. Antrenorul FCSB-ului, Toni Petrea, susține că ”acest sezon este compromis pentru el”. ​

HotNews.roFoto: Hotnews

Problemele au început pentru atacantul FCSB-ului la meciul cu Backa Topola, din turul doi preliminar Europa League. Deși roș-albaștrii au câștigat dramatic la penalty-uri, Coman a suferit o accidentare la gleznă în minutul 70 din timpul regulamentar.

Revenit în 2021 pe teren, atacantul în vârstă de 22 de ani nu a mai reușit să dea același randament ca în sezonul precedent, atunci când a fost golgheterul FCSB-ului.

Prins și la sfârșitul lunii februarie cu un permis fals și conducând cu 165 de km/h pe ”Autostrada Soarelui”, Florinel Comans ”s-a ales” cu dosar penal din această cauză.

Convocat de Mirel Rădoi pentru cele trei meciuri din martie ale primei reprezentative și titularizat în meciul cu Macedonia de Nord,Coman s-a accidentat după doar 10 minute de joc. Atacantul a acuzat dureri la coapsa dreaptă și nu a mai putut continua partida.

După un examen RMN, s-a stabilit că Florinel Coman are o leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte, potrivit Digisport.

Toni Petrea: „Sezonul este compromis pentru el”

Înaintea meciului contra celor de la CSU Craiova de duminică, ora 20:30, din penultima etapă a sezonului regulat, atrenorul roș-albaștrilor, Toni Petrea, a declarat că nu va mai putea conta pe fotbalist în acest sezon.

„Florinel a suferit o accidentare destul de gravă. Așa că acest sezon e compromis pentru el. Este o mare pierdere, pentru că ne ajuta, era un plus. Nu ne rămâne decât să căutăm soluții și să-l suplinim cumva”, a spus tehnicianul celor de la FCSB.