Începând de sâmbătă, FC Rapid, care se luptă pentru promovarea în Liga I, are un nou președinte. Este vorba despre unul dintre cei mai importanți jucători din toate timpurile ai clubului, Daniel Niculae.

FC RapidFoto: FC Rapid 1923 / Facebook

Anunțul a fost făcut chiar de Daniel Niculae, sâmbătă, într-o conferință de presă. Principalul obiectiv al fostului atacant al Rapidului este promovarea echipei în Liga I.

„Sper să ajungem în prima ligă şi să redevenim forţa care am fost până nu demult. Persoanele cu care nu am putut lucra înainte probabil vor pleca săptămâna viitoare. Prezenţa mea denotă că lucrurile se vor face pas cu pas şi cu multă dragoste", a declarat Niculae, într-o conferinţă de presă, potrivit News.ro.

Fostul atacant în vârstă de 38 de ani a plecat de la Rapid în 2018, după ce a ajutat la promovarea în Liga 3 a echipei. Motivul a fost reprezentat de mai multe neînțelegeri cu oficialii clubului.

În vara anului 2020, Daniel Niculae a mai negociat revenirea sa la Rapid cu Victor Angelescu, finanțatorul clubului, dar nu s-a concretizat venirea sa pe postul de președinte.

Situația clubului poate fi una complicată, dat fiind faptul că Ovidiu Burcă, în prezent antrenor la echipa secundă a Rapidului, și Andrei Nicolescu, vicepreședintele clubului, nu sunt în relații bune cu Niculae.

În vara anului trecut, fostul atacant al Rapidului a pus chiar condiția să nu lucreze cu cei doi în cazul în care ar accepta preluarea postului de președinte al clubului bucureștean. Rămâne de văzut dacă cei doi vor pleca după venirea lui Daniel Niculae.

Rapid a reușit ocuparea locului patru la sfârșitul sezonului regulat, calificându-se în play-off-ul Ligii a doua. În prima etapă, echipa bucureșteană va da piept cu FK Csikszereda în deplasare, pe 6 aprilie, de la ora 19:00.