​Clubul Juventus Torino îi va suspenda pe jucătorii Paulo Dybala, Weston McKennie şi Arthur pentru că au participat la o petrecere privată organizată chiar de unul dintre ei, miercuri seară, informează Football Italia.

Paulo DybalaFoto: uefa/ twitter

La petrecerea organizată de McKennie au fost invitate zece persoane. Vecinii au chemat poliţia când şi-au dat seama că are loc o petrecere în locuinţa fotbalistului.

În Italia este interzisă organizarea petrecerilor private, din cauza pandemiei de coronavirus, iar oamenii nu au voie să iasă din case în intervalul orar 22:00 – 05:00. Poliştii s-au prezentat la locuinţa lui McKennie aproximativ la ora 23:30, scrie News.ro.

Potrivit Corriere dello Sport şi Corriere della Sera, cei trei fotbalişti vor fi amendaţi şi suspendaţi pentru următorul meci, cu Torino, programat sâmbătă, în Serie A.

"Cei trei jucători nu sunt convocaţi, vor reveni mai târziu, vom vedea când. De ani de zile se întâmplă astfel de lucruri, dar acum nu era cazul având în vedere ce se întâmplă în lume. Nu era momentul, noi suntem exemple, trebuie să ne comportăm ca atare", a declarat Andrea Pirlo, antrenorul echipei Juventus.