​Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a scris, miercuri seară, pe Facebook, că la FRF e nevoie de schimbări majore, apreciind că este o umilinţă mult prea mare ca România să fie învinsă de Armenia, informeză News.ro.

Justin StefanFoto: Wikipedia

"Reactie la cald, dar raţională. De mâine trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF, atât la nivel administrativ, cât şi la nivel sportiv. Este o umilinţă mult prea mare să ne bată şi Armenia, cred că pentru prima oară în istorie. Şansele să ajungem la mondial rămân doar teoretice.

Am făcut 3 puncte (şi alea norocoase) din 9 puncte puse în joc, am jucat slab, am avut noroc cu Macedonia, l-am avut pe Niţă cu Germania. Aveam nevoie de 7 puncte pentru a spera în mod realist la locul 2. Urmează să jucăm cu Islanda, va fi un alt meci greu, am văzut-o deja la baraj. Dan Petrescu, Hagi, Olăroiu, Rednic, Reghe? Cred că trebuie să terminăm cu experimentele", a scris Justin Ştefan pe Facebook.

România nu a știut să gestioneze finalul de meci contra Armeniei, iar de la 2-1 pentru tricolori confruntarea a luat o întorsătură pe care nu mulți o anticipau. S-a încheiat 3-2 pentru armeni, iar situația din clasament pare deja una scăpată de sub control.

Armenia - România 3-2

  • Au marcat: Spertsyan '56, Haroyan '86, Barseghyan '89 (p) / Cicâldău '62, '72.
  • În minutul 77, George Pușcaș a fost eliminat.

De la ora 21:45

Germania - Macedonia de Nord

Liechtenstein - Islanda

Clasament:

1 Armenia 9 puncte (6-2) / 3 meciuri

2 Germania 6 (4-0) / două meciuri

3 Macedonia de Nord 3 (7-3) / două meciuri

4 România 3 (5-6) / 3 meciuri

5 Islanda 0 (0-5) / două meciuri

6 Liechtenstein 0 (0-6) / două meciuri.

La Campionatul Mondial din 2022 se califică direct primul loc din grupă, iar locurile secunde urmează să dispute baraje.