​Denizlispor, clubul din prima ligă turcă la care Costel Pantilimon este legitimat, a anunțat că va recurge ”la toate căile legale”, după ce românul nu s-a prezentat la antrenamentul de marți al echipei. Portarul în vârstă de 34 de ani nu și-a motivat absența.

Costel PantilimonFoto: nottinghamforest.co.uk

„În cazul fotbalistului nostru Costel Pantilimon, care fără să îşi motiveze absenţa nu s-a prezentat la antrenamentul de astăzi, s-a făcut o constatare notarială. Jucătorul în cauză nu a trimis la club vreo scutire sau informare de reziliere”, a precizat clubul din prima ligă a Turciei.

„Anunţăm cu respect că vom recurge la toate căile legale în cazul acestui fotbalist care a acţionat contrar contractului său şi a arătat o atitudine care este departe de profesionalism”, a mai precizat Denizlispor, conform News.ro.

Costel Pantilimon a fost legitimat la Denizlispor în luna septembrie a anului trecut, el semnând până în mai 2022.

Denizlispor ocupă ultimul loc în Super Lig, la două puncte față de penultima clasată, Genclerbirligi.

Portarul român a jucat înainte de experiența în Turcia la Nottingham Forest, de unde a fost împrumutat în Cipru, la Omonia Nicosia, în ianuarie 2020. La Nottingham ajunsese în iulie 2018. La sfârșitul anului, Pantilimon și-a anunțat retragerea de la naționala României.