Mohamed Salah, actualmente atacant la Liverpool, a declarat într-un interviu pentru cotidianul iberic Marca că nu exclude un posibil transfer în Spania. Afirmația vine la doar câteva luni după ce egipteanul a numit Real Madrid și Barcelona ”cluburi de top”, atunci când a fost întrebat despre o mutare în LaLiga.

Salah, in tricoul celor de la LiverpoolFoto: Phil Duncan/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Atacantul egiptean îi pune din nou ”pe jar” pe fanii lui Liverpool, declarând că ar vrea să joace în campionatul spaniol, mai ales că ”nimeni nu știe ce se va întâmpla în viitor”.

Declarația vine în contextul unui interviu exclusiv acordat cotidianului spaniol Marca. Salah i-a mai ”șocat” pe fanii lui Liverpool și în luna decembrie a anului trecut, atunci când a admis că este deschis unei ”aventuri” la Barca sau Real.

Atacantul egiptean mai are contract cu Liverpool până în vara anului 2023.

Ce a spus Mohamed Salah

Întrebat despre un posibil transfer în fotbalul spaniol, atacantul egiptean a răspuns: "De ce nu? Nimeni nu știe ce ne rezervă viitorul. Poate într-o zi, da. Nu depinde de mine”, a continuat egipteanul, conform Daily Mail.

„Vom vedea ce se va întâmpla, dar prefer să nu vorbesc despre asta acum”, a încheiat atacantul lui Liverpool.

Referindu-se la relația pe care o are cu antrenorul Jurgen Klopp, Salah a spus că ”este una normală, între doi profesioniști”.

Într-un sezon de coșmar pentru campioana Premier League (Liverpool este doar pe locul 7), nimeni nu are ce să îi reproșeze egipteanului. Acest a marcat 25 de goluri în 40 de apariții, fiind în frunte în lupta pentru Gheata de Aur din Premier League.

Liverpool o înfruntă pe Real Madrid în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Prima manșă este programată la Madrid, pe 6 aprilie, în timp ce returul se va disputa pe 14 aprilie.