Mari favoriți, germanii au trecut la limită pe National Arena de România, scor 0-1, iar presa germană nu a ezitat în a-i critica. Cotidianul german Bild a scris despre Germania, printre altele, că ”a tremurat fără motiv”.

Romania vs GermaniaFoto: Daniel MIHAILESCU / AFP / Profimedia

Obișnuiți cu multe goluri marcate de favoriți, Bild nu a așteptat prea mult și a criticat naționala lui Joachim Low după victoria la limită împotriva României.

Cotidianul german Bild susține că ”în ciuda unei mari superiorități (66% posesie și 18 șuturi pe poartă contra celor doar 8), a trebuit să tremurăm fără niciun motiv”.

„Au arătat bine uneori (n.r. naționala Germaniei), dar acum trebuie doar să mai găsească poarta”, i-au ironizat pe Neuer și compania jurnaliștii de la Bild.

Cotidianul german încheie totuși prin a oferi credit Germaniei, susținând că portarul Neuer „a avut o seară liniștită”.

Selecționata Germaniei s-a impus cu 1-0 pe Arena Națională, iar reprezentativa României rămâne cu trei puncte în grupa J a preliminariilor pentru CM 2022. Golul nemților a fost înscris de Gnabry, în minutul 16.

România a învins în primul meci, disputat tot acasă, Macedonia de Nord, scor 3-2. În același timp, Germania s-a impus fără drept de apel în fața Islandei, scor 3-0.

S-au mai disputat duminică în Grupa României:

Armenia - Islanda 2-0

Macedonia de Nord - Liechtenstein 5-0.

Vor avea loc miercuri (31 martie):

Armenia - România (ora 19:00) / LiveText pe HotNews.ro

Germania - Macedonia de Nord (ora 21:45)

Liechtestein - Islanda (ora 21:45).

Clasament Grupa J:

1. Germania 6 puncte (4-0)

2. Armenia 6 (3-0)

3. Macedonia de Nord 3 (7-3)

4. Romania 3 (3-3)

5. Islanda 0 (0-5)

6. Liechtenstein 0 (0-6).

La Campionatul Mondial din 2022 se califică direct primul loc din grupă, iar locurile secunde urmează să dispute baraje.