​Fosta sportivă Marion Bartoli a declarat că Benoit Paire, care a avut mai multe derapaje în ultimele săptămâni, ar trebui să fie sancţionat, informează L’Equipe.

HotNews.roFoto: Hotnews

Printre derapajele francezului în circuit se numără insulte, scuipat pe teren şi greşeli voluntare, potrivit News.ro.

“Comportamentul său afectează imaginea tenisului. Este o problemă atunci când tinerii văd că poţi să faci asta fără să fii pedepsit. ATP trebuie să ia măsuri”, a spus Bartoli.

Săptămâna trecută, Benoit Paire, locul 33 ATP, a declarat pentru L’Equipe că se simte total lipsit de motivaţie în urma situaţiei actuale din circuitul ATP, cauzată de pandemia de coronavirus. El a afirmat că, din acest motiv, nu are niciun interes "să pună osul" în meciurile pe care le dispută.

"Vin, iau nişte bani şi plec la următorul turneu. Îmi fac treaba. Ceea ce este surprinzător în circuitul actual e faptul că există multe beneficii de pierdut. Dacă tu câştigi un un turneu ATP 250, nu iei mai mult de 30.000 de dolari (n.r. - 25.000 de euro). Eu, cu un (n.r. - exceptare de la prima manşă), am luat 10.000 (n.r. - 8.400 de euro) de fiecare dată, pierzând direct. De ce să te zbaţi ca un nebun pentru a câştiga doar un pic mai mult?", a spus Paire.