​Fotbalistul Florinel Coman a suferit o leziune la nivelul muşchilor aductori ai coapsei drepte în timpul partidei echipei naţionale cu Macedonia de Nord şi este indisponibil pentru următoarele două meciuri ale României, cu Germania şi Armenia, din preliminariile CM 2022, informează, vineri, FRF pe site-ul său oficial.

Florinel ComanFoto: Captura YouTube

"Titular în meciul de ieri cu Macedonia de Nord, Florinel Coman a părăsit terenul în primul sfert de oră al partidei, accidentat. În urma investigaţiilor efectuate astăzi sub coordonarea staff-ului medical al echipei naţionale, s-a constatat că Florinel Coman a suferit o leziune la nivelul muşchilor aductori ai coapsei drepte. În aceste condiţii, ''tricolorul'' a devenit indisponibil pentru celelalte două meciuri ale României din martie, cu Germania şi Armenia, şi a părăsit în această după-amiază cantonamentul de la Mogoşoaia. Multă sănătate, Florinel, te aşteptăm şi mai puternic să luptăm împreună pentru România", se menţionează pe site-ul citat.

În minutul 10 al întâlnirii România - Macedonia de Nord de joi seara, Florinel Coman s-a accidentat la coapsa dreaptă nemaiputând continua jocul. El a fost înlocuit în minutul 14 cu Valentin Mihăilă.

Echipa naţională de fotbal a României a învins selecţionata Macedoniei de Nord cu scorul de 3-2 (1-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, la debutul său în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Duminică, în al doilea său meci din cadrul preliminariilor, prima reprezentativă va juca împotriva Germaniei (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti), pentru ca la 31 martie să întâlnească Armenia (ora 19:00, în deplasare).

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. Ultima Cupă Mondială la care a participat România a fost cea din 1998, din Franţa, transmite Agerpres.