Tricolorii au trăit periculos finalul de meci cu Macedonia de Nord, România fiind egalată deși la un moment dat conducea cu 2-0. Mirel Rădoi a povestit la conferința de presă ce i-a trecut prin minte în momentul în care adversarii au restabilit egalitatea în minutul 83. S-a încheiat 3-2, iar

Mirel RadoiFoto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

prima reprezentivă a obținut o victorie foarte importantă în preliminariile pentru CM din 2022.

Episodul Middlesbrough

"Noi, din păcate, primim gol partidă de partidă... Și nu mă aşteptam azi să luăm golurile aşa de uşor şi mai ales două într-un minut, dacă putem spune aşa.

Eu cred că este doar o problemă mentală, probabil ne-am gândit că meciul e uşor şi o să urmeze 3-0, 4-0. Iar când am primit gol nu am ştiut să mai reacţionăm. I-am văzut pe Răzvan şi pe Vlad care încercau să-şi încurajeze colegii...

Eu am trecut prin episodul ăsta cu Middlesbrough (n.r. Middlesbrough vs Steaua, scor 4-2, în semifinalele Cupei UEFA, ediția din 2006). Şi chiar dacă vrei (n.r. să îţi revii), pur şi simplu în momentul ăla creierul nu te ajută. Deci eu cred că e doar o problemă mentală" - Mirel Rădoi.

La ce moment face referire selecționerul

În 2006, Steaua s-a duelat cu Middlesbrough în semifinalele Cupei UEFA (actuala Europa League).

Formația bucureșteană conducea cu 2-0 după primele 24 de minute (goluri Dică și Goian), dar a încasat patru până la final și a pierdut dramatic calificarea în finala competiției (golul decisiv a fost marcat în minutul 89 de Maccarone).

În tur, Steaua se impusese cu 1-0 (gol Dică).

S-au mai disputat joi în Grupa României:

Germania - Islanda 3-0

Liechtenstein - Armenia 0-1

Vor avea loc duminică:

Armenia - Islanda (ora 19:00)

Macedonia de Nord - Liechtestein (ora 21:45)

România - Germania (ora 21:45) / LiveText pe HotNews.ro.

Clasament Grupa J:

1 Germania 3 puncte (3-0)

2 Romania 3 (3-2)

3 Armenia 3 (1-0)

4 Macedonia de Nord 0 (2-3)

5 Liechtstein 0 (0-1)

6 Islanda 0 (0-3).