Dumitru Tudor (cunoscut drept Mitică "Ciorbă") a murit joi, la vârsta de 66 de ani, din cauza Covid-19. Acesta fusese internat la spitalul Sfântul Pantelimon în urmă cu două săptămâni, transmite Prosport.

Dumitru TudorFoto: Dumitru Tudor / Facebook

Ce postase fostul impresar pe Facebook în urmă cu câteva zile

"După un an în care credeam că am scăpat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Să dea Dumnezeu să scap cât mai repede" - Dumitru Tudor, pe Facebook.

Avea plămânii afectați în proporție de 70% și multe probleme cardiace.

A fost de-a lungul timpului și conducător și investitor la Rapid (la începutul anilor 80 și în 2017 - a plecat după o perioadă scurtă, fiind acuzat de fani că nu a investit niciun ban în echipă).

Dumitru Tudor a fost fotbalist (în anii 70-80), acesta îmbrăcând tricoul unor echipe precum Rapid, Sportul Studențesc, Progresul București și Delta Tulcea, mai precizează sursa citată.

S-a retras din activitatea fotbalistică la doar 28 de ani, din cauza unei accidentări la genunchi.

Dumitru Tudor a fost printre primii impresari români, după Revoluție.

Într-un interviu pentru gsp.ro, Dumitru Tudor a vorbit despre ce însemna meseria de impresar în trecut.

"Aveam un jucător pe care nu-l băga nimeni în seamă și spuneam că îl vrea Steaua, îl vrea Dinamo. Că mă suna Suceava. De unde…nu mă suna nimeni.

Dar îl vindeam în trei zile. Acum, cu internet, găsești tot în trei secunde. Nu mai poți să minți lumea.

Mai făceam un fals, modificam falsul. Am vrut să-l vând pe Claudiu Niculescu la Panathinaikos. Dinamo mi-a dat o hârtie pentru un milion și jumătate și am făcut-o de două milioane și jumătate" - Dumitru Tudor.