Cu echipe precum FCSB, CFR sau Kuban Krasnodar în CV, Dorinel Munteanu este pregătit de o nouă provocare pe banca unei formații. În vârstă de 52 de ani, tehnicianul a anunțat când și în ce condiții s-ar putea întoarce la antrenorat.

Foto:

Având în palmares un titlu de campion al României și o Supercupă cu Oțelul Galați în 2011, Dorinel Munteanu nu a mai antrenat din iunie 2020, atunci când a plecat de pe banca celor de la CSM Reșița (Liga 2).

Dar Dorinel Munteanu nu poate sta mult timp departe de antrenorat și a anunțat ce va face pe viitor: „Aștept un angajament, dar nu oricum fiindcă în trecut am făcut greșeli din care am învățat, mă refer la formații din România, și acum aș vrea să preiau o echipă de la început, nu pe parcursul campionatului”.

„M-am aruncat în trecut, iar oamenii n-au fost oameni. E posibil să revin și mai devreme, nu din vară, în străinătate, dar nu pot spune mai multe acum. Nu e concret nimic” a afirmat Dorinel Munteanu pentru ProSport.

Dorinel Munteanu a comentat și cu privire la situația dramatică în care se află Dinamo: „Eu sunt alături de Dinamo, de DDB, deși ei știu că nu pot să susțină și-n viitor sută la sută financiar echipa. Acest Cortacero reprezintă cea mai neagră pată din istoria lui Dinamo, el și ceilalți spanioli. Acum au ajuns și prin tribunale…”.

Recent, Munteanu a fost aproape de a o prelua pe Poli Iași, ultima clasată din Liga 1, dar în locul său a fost preferat Nicolo Napoli.

De-a lungul carierei de antrenor, tehnicianul a pregătit următoarele echipe: CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, FCSB, U Cluj, Oţelul Galaţi, Dinamo, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, Qabala, Astra Giurgiu, Zakho, Concordia Chiajna și CSM Reșița.