Marți dimineață la ora 11:00 a avut loc tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României. Astfel, AFC Astra Giurgiu o va înfrunta pe Dinamo București, în timp ce Universitatea Craiova va juca contra Viitorului Pandurii Târgu-Jiu. Semifinalele se vor disputa în dublă manșă, pe 13-15 aprilie, respectiv 11-13 mai 2021.

Foto:

Datele exact de disputare ale meciurilor vor fi comunicate ulterior pe site-ul FRF. Finalul Cupei României se va disputa pe 22 mai anul acesta.

Ultima câștigătoare a Cupei României este FCSB. Eliminată chiar de Dinamo în optimi, echipa roș-albastră a câștigat ediția trecută a trofeului după 1-0 împotriva celor de la Sepsi OSK.

În ceea ce privește accederea în semifinale, Dinamo a învins-o pe Dunărea Călărași (3-1), Universitatea Craiova a trecut în optimi de Chindia (1-0), Pandurii au trecut de U Cluj (1-3), în timp ce Astra a trecut de Petrolul cu scor de neprezentare.

Dacă va câștiga ediția de anul acesta a competiției, Dinamo București o va depăși pe Rapid București la Cupe ale României câștigate. Dacă Dinamo are în palmares 13 cupe, Craiova are șapte, Astra două și Pandurii niciuna.

Ediția de anul acesta este cea cu numărul 83 a Cupei României.

Duelurile din semifinale vor putea fi urmărite Digi Sport, Telekom și LookTV.