​Antrenorul Zinedine Zidane a declarat. luni, referitor la o revenire a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, că orice este posibil în legătură cu actualul jucător de la Juventus.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Când sunt atâtea zvonuri, poate că este şi ceva adevăr. Orice este posibil. Ştim cine este Cristiano şi ştim tot ce a făcut pentru Real. Dar el este acum jucător la Juventus şi trebuie să respectăm acest lucru", a declarat Zidane pentru Sky Italia.

Presa spaniolă a scris, sâmbătă, că portughezul Cristiano Ronaldo vrea să revină la Real Madrid, în special după ce Juventus Torino a fost eliminată din Champions League. Marca şi As au notat că Ronaldo se află în contact cu madrilenii de câteva luni, el dorind să revină la clubul pe care l-a părăsit în 2018.

"Jorge Mendes (impresarul lui Ronaldo) a discutat cu Real Madrid despre posibilitatea revenirii lui Cristiano", a scris As, însă Marca a subliniat că "Real Madrid exclude momentan revenirea atacantului".

Ronaldo s-a alăturat echipei Juventus în vara anului 2018, când a venit de la Real Madrid pentru 120 de milioane de euro. Cu Ronaldo pe teren, Juventus a ratat calificarea în sferturile de finală ale Champions League, deşi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, după prelungiri, pe FC Porto, în manşa retur a optimilor de finală, Echipa portugheză a câştigat partida tur, cu 2-1, obţinând calificarea datorită golurilor mai multe marcate în deplasare, scrie News.ro.