Cu doi jucători, Di Maria și Marquinhos, prădați de hoți doar în ultimele 24 de ore, PSG pare să fie ținta preferată a celor certați cu legea. Doar din 2018 încoace, șase jucători au fost victimele unor jafuri.

HotNews.roFoto: Hotnews

Seara de duminică (14 martie) a fost de coșmar pentru Angel Di Maria. Scos subit de pe teren de tehnicianul Mauricio Pochettino, argentinianul a aflat că a avut loc un jaf și ținta a fost chiar casa acestuia. Din fericire, familia lui Di Maria nu a fost rănită.

Dar veștile proaste nu se sfârșesc aici. Tot duminică, colegul lui Di Maria de la PSG,Marquinhos, a fost anunțat la sfârșitul meciului cu Nantes că și casa lui a fost spartă. În acest caz, tatăl său ar fi fost bruscat și bătut, în timp ce el și restul familiei au fost sechestrați într-un dressing. Din ultimele informații, familia brazilianului se află în afară oricărui pericol.

Cu toate acestea, cazurile nu sunt singulare și datează de mai bine de doi ani, potrivit Marca.com.

Thiago Silva

La sfârșit de 2018, seria de spargeri asupra jucătorilor PSG-ului începe cu casa lui Thiago Silva. Pe 22 decembrie, hoții au pătruns în casa brazilianului și au sustras bunuri de 1.5 milioane de euro.

Eric Maxim Choupo-Moting

Germano-camerunezul a fost ținta hoților de două ori. La sfârșit de 2018, rău-făcătorii au reușit să-l lase pe fotbalist fără bunuri în valoare de 600.000 de euro.

Layvin Kurzawa

În martie 2019, a fost chiar victima unui jaf în propria casă. Vecinii au fost rapid alertați și se pare că i-au speriat pe cei patru hoți.

Dani Alves

Brazilianul Dani Alves nu a scăpat nici el de jafuri. În februarie 2019, casa acestuia a fost jefuită în timp ce el evolua împotriva celor de la Montpellier.

Marquinhos

Ținta hoților din 14 martie a mai trecut printr-o sperietură. La începutul lui 2020, patru hoți au vrut să intre în casa acestuia, dar sistemele de securitate i-au împiedicat.

Sergio Rico

Câteva zile mai târziu, Sergio Rico a fost prădat de hoți. Acesta a rămas fără ceasuri și bijuterii în valoare de 25.000 de euro.

Mauro Icardi

”Ultimul tun” înainte de cel din 14 martie a fost dat chiar lui Mauro Icardi. În timp ce acesta era într-o deplasare la începutul acestui an, a fost lăsat fără bunuri de 400.000 de euro.