După ce luni dimineață un comunicat a fost emis pe numele căpitanului PSG-ului, Marquinhos, în care se specifica că familia acestuia este bine după spargerea asupra casei sale, noi detalii ies la iveală. Presa locală susține că tatăl fotbalistului ar fi fost bătut și sechestrat de hoții care i-au spart proprietatea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dacă familia argentinianului Di Maria a scăpat nevătămată după ce tot duminică (n.r. 14 martie) i-a fost spartă casa chiar în timp ce se afla pe teren, în cazul brazilianului Marquinhos lucrurile nu au stat atât de bine.

Tatăl fotbalistului brazilian ar fi fost prins de hoți în timp ce își hrănea câinii în grădină, pentru ca mai apoi să fie dus în casă, sechestrat și bătut, conform Le Parisien și lefigaro.fr, citate de News.ro.

În casă, hoții le-au încuiat pe fiicele lui Marquinhos și pe tatăl acestuia într-un dressing. Apoi, aceștia au sustras mai multe obiecte din casă plus suma de 2.000 de euro și au părăsit incinta.

Se pare că autoritățile au deschis o anchetă, iar într-un comunicat emis pe numele brazilianului se arată că toată familia acestuia este teafără.

Duminică seara, în timp ce se afla pe teren, casa lui Angel Di Maria a fost și ea prădată de hoți. Starul argentinian a fost scos imediat de pe teren de tehnicianul Maurico Pochettino pentru a se alătura familiei. Nimeni nu a fost rănit.

Din 2018 încoace, șase jucători ai parizienilor au fost victimele unor jafuri.