Ultimul meci din etapa a XXVII-a din Seria A le-a adus față în față pe AC Milan și Napoli. Pe San Siro, milanezii s-au înclinat în fața napoletanilor, scor 0-1. Astfel, titlul pare tot mai aproape de Inter, în timp ce Juventus se apropie la doar un punct de ocupanta locului 2, AC Milan.

Napoli si bucuria victoriei pe San SiroFoto: Massimiliano Ferraro/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Meciul a fost unul destul de echilibrat, atât la șuturi (Milan - 13, Napoli - 15), cât și la posesie (56% - 46%) sau șuturile pe poartă (5 vs. 4). Chiar și așa, Napoli s-a impus prin golul marcat de Matteo Politano imediat după pauză (minutul 49).

Rosonerii nu au putut conta nici în acest meci pe vedeta Zlatan Ibrahimovic care se recuperează după o accidentare. Este de altfel al patrulea eșec suferit pe teren propriu de AC Milan, care se află acum la doar un punct în fața lui Juventus, echipă aflată pe locul al treilea.

De menționat este și că portarul Ciprian Tătărușanu a fost doar rezervă, preferat fiind Gianluigi Donnarumma.

Victoria napoletanilor nu face decât să o bucure pe Inter Milano care se instalează și mai confortabil în ”fotoliul de lider” al Seriei A.

Inter a câștigat la limită în această etapă contra lui FC Torino (2-1), în timp ce ”bătrâna doamnă” s-a impus prin hat-trick-ul starului Ronaldo în doar 32 de minute (3-0 în deplasare contra Cagliari).

Primele poziții din Seria A

1.Inter Milano (65 puncte)

2.AC Milan (56)

3.Juventus Torino (55)

4.Atalanta Bergamo (52)

5.SSC Napoli (50)

6.AS Roma (50)

7.Lazio Roma (46)

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre AC Milan și Napoli: