Atacantul Valentin Mihăilă a înscris al doilea gol al său în Serie A, în victoria echipei Parma, scor 2-0, în fața celor de la AS Roma. Meciul a avut loc în etapa cu numărul 27.

Valentin MihailaFoto: Maurizio Borsari / AFLO / Profimedia

În minutul 9, Man s-a descotorosit de un adversar pe partea dreaptă şi a centrat în mijlocul careului, de unde Mihăilă a marcat cu piciorul. Pentru echipa lui Roberto D'Aversa a mai înscris Hernani, din penalti, în minutul 55.

Dennis Man (integralist) şi Valentin Mihăilă (schimbat în minutul 82) au fost pentru prima dată amândoi titulari la Parma.

În ciuda victoriei, prima în campionat din 30 noiembrie 2020 şi a doua pe teren propriu în acest sezon, Parma rămâne pe locul 19, penultimul, cu 19 puncte, la un punct de Torino, de pe locul 18, de asemenea retrogradabil, şi la trei puncte de Cagliari, de pe locul 17, ultimul care asigură menţinerea în Serie A. Cagliari va juca, tot duminică, în această etapă, la Juventus.

Torino a fost învinsă, acasă, cu 2-1, de Inter Milano (Sanabria '70 / Lukaku '60 şi Lautaro Martinez '85). Inter este pe primul loc, cu 62 de puncte, fiind urmată de AC Milan, 56 de puncte, de Juventus şi de Atalanta, cu câte 52 de puncte, şi de AS Roma, cu 50 de puncte, scrie News.ro.

Golul înscris de Mihailă:

*sursă video: Eleven Sports 4