Jucătorii echipei ASU Politehnica Timișoara au avut de transmis un mesaj după dispariția fulgerătoare a lui Adi Bărar, liderul formației Cargo.

Poli Timisoara, mesaj dupa moartea lui Adi BararFoto: Facebook - Politehnica Timisoara

"Cu toții ne-am fi dorit un alt rezultat final astăzi. Faptul că punctul obţinut la Târgu Jiu ne duce, temporar, pe primul loc, e o palidă consolare. Cronica jocului Pandurii - Politehnica 1-1 poate fi citită în link.

La intrarea pe teren jucătorii noştri au purtat tricouri negre cu portretul regretatului Adrian Bărar, liderul Cargo, şi au afişat bannerul pe care-l puteţi vedea mai jos în fotografie. #unclubdiferit", este mesajul postat de pagina de Facebook a clubului din Timișoara.

"Cu o mână cânt la chitară / Cu o mână țin steagul Timișoarei", spunea Adi Bărar în 2016, pentru Adevărul, menționând că este un "patriot local".

\uD83D\uDFE3 Cu toții ne-am fi dorit un alt rezultat final astăzi. Faptul că punctul obţinut la Târgu Jiu ne duce, temporar, pe...

Posted by Politehnica Timișoara on Saturday, March 13, 2021

ASU Politehnica Timișoara a obținut doar o remiză pe terenul echipei Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, dar a urcat pe prima poziție în Liga 2 profitând de înfrângerea suferită vineri de U Craiova 1948.

Chitaristul și fondatorul formației Cargo, Adi Bărar, internat timp de aproape două săptămâni la Timișoara, după ce a fost confirmat cu COVID-19, a murit luni, 8 martie. Acesta avea 61 de ani.