Tehnicianul italian Nicolo Napoli este noul antrenor al echipei de fotbal CSM Poli Iaşi, el revenind la conducerea grupării alb-albastre după patru ani şi cinci luni de la precedentul mandat, informează, vineri, site-ul oficial al clubului moldovean.

Nicolo NapoliFoto: Captura YouTube

"Italianul Nicolo Napoli este noul antrenor al CSM Politehnica Iaşi. Tehnicianul a mai pregătit echipa din Copou în perioada 2014-2016 şi i-a condus pe alb-albaştri în dubla din preliminariile Europa League contra croaţilor de la Hajduk Split. Contractul lui Nicolo Napoli este valabil până la finalul acestui sezon cu posibilitatea de a fi prelungit cu un an", se arată pe site-ul citat.

Napoli a declarat că este conştient de situaţia dificilă în care se găseşte în prezent formaţia din Iaşi, conform Agerpres.

"În următoarele zile voi stabili şi numele colaboratorilor din staff-ul tehnic. Situaţia e dificilă. Eu am încredere că jucătorii nu vor să ajungă în Liga 2. Vom vedea cum abordăm meciul cu CFR Cluj. Cei care vor intra pe teren trebuie să facă totul pentru a câştiga" - Nicolo Napoli.

Nicolo Napoli a mai antrenat CSM Politehnica Iaşi în perioada octombrie 2014 - octombrie 2016. El îl înlocuieşte în funcţie pe Andrei Cristea, demis din funcţia de antrenor la începutul acestei luni.

De-a lungul carierei sale, tehnicianul în vârstă de 59 de ani a mai condus formaţiile Moncalieri, Vado, Orbassano, FC Braşov, Astra Ploieşti, CS Turnu-Severin şi FC U Craiova în şapte rânduri. Napoli a început sezonul la echipa de ligă secundă FC U Craiova 1948, dar a fost demis de liderul Ligii a II-a în octombrie.