Capitanul stelist Mirel Radoi lanseaza un atac virulent la adresa liderului detasat al Ligii 1, CFR Cluj, despre care spune ca nu reprezinta nimic in Europa in comparatie cu Steaua, care este o prezenta obisnuita in Champions League, si ca parcursul bun al clujenilor se datoreaza formei slabe a echipelor din Bucuresti.

"CFR Cluj nu a demostrat nimic in Europa. Sunt zero. Sa joace intai doi ani in grupele Ligii Campionilor, trei ani in Cupa UEFA, sa joace o semifinala de Cupa UEFA si atunci sa fie ironici, sa vorbeasca urat despre Steaua. Pana atunci trebuie sa respecte aceasta echipa, fie ca le convine sau nu. Deocamdata, CRF nu se poate compara cu Steaua", a declarat Radoi.

Simbolul din Ghencea nu le atribuie niciun merit elevilor lui Ioan Andone, fiind de parere ca lumea va veni la meci sa-si vada favoritii si nu pe CFR Cluj: "Nu cred ca lumea va veni la stadion pentru CFR. Sunt pe primul loc in clasament datorita conjucturii si a formei mai slabe a echipelor din Bucureşti", a concluzionat capitanul din teren al Stelei.

Steaua Bucuresti si CFR Cluj se vor intalni duminica, de la ora 20.30, pe arena din Bulevardul Ghencea, in cea mai interesanta partida a etapei a-XXI-a a Ligii 1.