​Antrenorii Edward Iordănescu, de la CFR Cluj, şi Andrei Cristea, de la Politehnica Iaşi, au fost sancţionaţi, miercuri, de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu suspendări pentru două, respectiv trei etape, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

HotNews.roFoto: Hotnews

"AFC UTA Arad vs. FC CFR 1907 Cluj - Eliminare - În baza art. 53 din RD, se sancţionează antrenorul Edward Iordănescu cu două etape de suspendare şi o penalitate sportivă de 360 lei", se arată în anunţul comisiei.

Antrenorul Edward Iordănescu a fost eliminat de arbitrul Adrian Cojocaru în minutul 66 al întâlnirii UTA Arad - CFR Cluj, scor 0-1, după ce tehnicianul echipei clujene i-a reproşat neacordarea unei lovituri de la colţul terenului.

Astfel, Edi Iordănescu nu se va afla pe banca ardelenilor la partidele cu Poli Iași și FCSB.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Comisia de Disciplină l-a sancţionat pe antrenorul-jucător al formaţiei Politehnica Iaşi, Andrei Cristea, cu trei etape de suspendare şi o penalitate sportivă de 8.000 de lei, transmite Agerpers.

În timpul partidei Politehnica Iaşi - FC Voluntari, scor 0-2, antrenorul Andrei Cristea a fost eliminat în urma injuriilor aduse arbitrului Radu Petrescu.