Echipa RB Leipzig s-a calificat în semifinalele Cupei Germaniei la fotbal, după ce a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia VfL Wolfsburg, într-o partidă disputată miercuri seara, informează Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Elevii antrenorului Julian Nagelsmann s-au impus prin golurile marcate în repriza secundă de Youssuf Poulsen (63) şi Hee-chan Hwang (88).

RB Leipzig, ocupanta locului secund în Bundesliga, care nu a reuşit să câştige niciun trofeu de la promovarea sa în prima ligă, în 2016, rămâne astfel în cursa pentru dubla campionat-cupă în acest sezon.

Rezumatul partidei dintre Leipzig și Wolfsburg:

Într-un alt meci din sferturile de finală ale DFB Pokal, echipa de ligă secundă Holstein Kiel s-a impus în deplasare, cu 3-0, în faţa formaţiei Rot-Weiss Essen, care evoluează în cel de-al patrulea eşalon al fotbalului german.

Golurile oaspeţilor au fost marcate de Alexander Muhling (26 - penalty), Janni-Luca Serra (28) şi Joshua Mees (90).

Rezumatul partidei dintre RW Essen și Kiel:

RB Leipzig şi Holstein Kiel se alătură astfel echipei Borussia Dortmund, care şi-a asigurat încă de marţi calificarea în penultimul act al competiţiei, după ce a învins în deplasare, cu 1-0, formaţia Borussia Moenchengladbach, prin golul marcat de Jadon Sancho (66).

Celălalt joc din sferturile de finală, care trebuia să se dispute tot marţi, Jahn Regensburg (D2) - Werder Bremen, a fost amânat ca urmare a depistării mai multor cazuri de infectare cu Covid-19 în cadrul lotului divizionarei secunde.