​Zlatan Ibrahimovic și Sinisa Mihajlovic vor forma un duet la ediția din 2021 a Festivalului de la Sanremo. Atacantul Milanului și antrenorul celor de la Bologna vor da ocazia telespectatorilor să le descopere și latura mai sensibilă, cea de artiști.

Ibrahimovic si MihajlovicFoto: Colaj foto

Conform Reuters, Ibra și Sinisa vor interpreta hitul din anii 70 "Io, Vagabondo".

Amedeo Sebastiani, cunoscut mai bine sub numele de Amadeus, prezentatorul evenimentului muzical anual din peninsulă, a precizat că Ibrahimovic (39 ani), atacantul echipei AC Milan, şi Mihajlovic (52 ani), tehnicianul formaţiei Bologna, vor interpreta melodia lansată în 1972 de grupul Normandi, marţi, în cadrul celebrului festival.

De asemenea, Ibrahimovic va lua parte şi la un scurt moment umoristic alături de Amadeus şi de actorul de comedie Rosario Fiorello, ambii suporteri ai rivalei Inter Milano, transmite Agerpres.

Participarea lui Zlatan Ibrahimovic la Festivalul de la Sanremo, care va dura de marţi până sâmbătă, a generat controverse în Italia, în condiţiile în care echipa sa, AC Milan, urmează să joace cu Udinese, miercuri, înainte de a se deplasa la Verona pentru jocul cu Hellas, programat duminică.

Starul suedez intenţiona să-şi continue antrenamentele în oraşul din regiunea Liguria şi să se deplaseze pentru a evolua în ambele partide.

Atacantul a suferit, însă, o leziune musculară în meciul câştigat de AC Milan duminică în faţa formaţiei AS Roma (2-1), iar presa italiană a precizat că va fi indisponibil pentru o perioadă de zece zile.

Cum sună varianta originală a piesei pe care Ibra și Sinisa o vor interpreta: