A renunțat la banca tehnică a Viitorului, dar de la acel moment a avut mai multe oferte pentru a se întoarce în antrenorat. Gică Hagi a fost dorit de mai multe echipe, însă a refuzat propunerile.

Foto:

Conform spuselor lui Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul, pentru Gică Hagi au sosit mai multe oferte în ultima perioadă.

Fostul internațional român (56 de ani) a fost dorit de grupări din Turcia, Rusia, dar și de ȚSKA Sofia.

Motivul pentru care Hagi a refuzat toate aceste propuneri: nu mai dorește să preia o echipă în timpul sezonului.

"Au fost discuții vara trecută, au apărut variante şi după începerea noului sezon. Unele erau interesante. Era vorba despre ŢSKA Sofia. A mai avut o ofertă din Rusia, una din Turcia, prima ligă.

Răspunsul pentru toate a fost același «Gică Hagi evită să preia o echipă în desfășurarea campionatului». Dorește un proiect pe termen lung, care să-l motiveze, cu un club care să aibă posibilitățile sportive şi materiale de a fi competitiv la nivel european, nu doar pe plan intern.

Nu ar fi dat curs ofertei din Turcia. Nu mai vrea să repete greșelile din trecut. Vrea să ştie exact pe ce merge, să răspundă pentru jucătorii pe care-i alege" - Cristian Bivolaru la Look Sport+.

În luna august a lui 2020, Gică Hagi a surprins pe multă lume după ce a anunțat că se retrage de pe banca tehnică a echipei Viitorul, grupare unde este de altfel patron.

Pe cine a pregătit Gică Hagi de-a lungul carierei: naționala României, Bursaspor, Galatasaray, Poli Timișoara, Steaua și Viitorul.