​Clubul Jiangsu FC, cu care antrenorul Cosmin Olăroiu a câştigat titlul în China, în urmă cu trei luni, a anunţat duminică sfârşitul activităţilor sale, din cauza unor probleme financiare grave, informează lefigaro.fr.

Cosmin OlaroiuFoto: Captura YouTube

"În ciuda reticenţei noastre de a ne despărţi de jucătorii care au câştigat cele mai mari onoruri şi de suporterii care şi-au arătat solidaritatea faţă de club, cu regret trebuie să facem un anunţ: de astăzi, Jiangsu Football Club pune capăt activităţii echipelor sale", a comunicat clubul cu sediul în Nanjing.

Gruparea, care s-a separat recent de antrenorul Cosmin Olăroiu şi de câţiva jucători cheie în cucerirea titlului, îşi justifică decizia prin "succesiunea mai multor elemente incontrolabile". "De şase luni, clubul caută un cumpărător, încercând, cu cea mai mare sinceritate, să-şi transfere capitalul", se arată în comunicat.

Soarta Jiangsu FC îngrijorează în mod deosebit în Italia, clubul chinez fiind deţinut de grupul Suning, care patronează şi Inter Milano şi care, de asemenea, este de vânzare, informează News.ro.