Atalanta, una dintre marile surprize din Champions League în ultimele două sezoane, va da peste Real Madrid în optimile C1. Gruparea italiană este văzută favorită la câștigarea partidei de miercuri. Motivul este unul clar: lista interminabilă de absențe de la campioana Spaniei.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Atalanta vs Real Madrid

Gruparea iberică traversează un moment difici din punct de vedere al jucătorilor indisponibili. Lista este una amplă, iar casele de pariuri o văd favorită pe Atalanta în meciul de miercuri seara.

Zinedine Zidane nu se poate baza pe următorii: Benzema, Carvajal, Hazard, Marcelo, Militao, Odriozola, Ramos, Rodrygo și Valverde.

De cealaltă parte, italienii nu se pot baza doar pe serviciile lui Hateboer.

Monchengladbach vs Manchester City

Ajunsă surprinzător în optimi (a lăsat-o în afara cupelor europene pe Inter), Monchengladbach nu a avut neapărat noroc la tragerea la sorți. Se va duela cu una dintre cele mai în formă echipe de pe Bătrânul Continent.

Manchester City traversează o perioadă fantastică, cu victorii pe linie în Premier League. Cetățenii sunt văzuți mari favoriți nu doar la calificarea în sferturi, ci chiar la cucerirea în premieră a Champions League.

Desigur, Pep Guardiola nu este de acord cu acest lucru: "Trebuie să luăm totul meci cu meci".

  • Meciurile vor începe la ora 22:00 și vor putea fi urmărite în direct pe Digisport, Telekom și LookTV.

S-au disputat deja în optimi:

16 februarie

Barcelona - PSG 1-4

Leipzig - Liverpool 0-2

17 februarie

Porto - Juventus 2-1

Sevilla - Dortmund 2-3

23 februarie:

Lazio - Bayern 1-4

Atletico Madrid - Chelsea 0-1.