Chelsea Londra a obținut o victorie importantă, marți, pe Arena Națională din București, în fața echipei Atletico Madrid, scor 1-0. În cealaltă partidă a serii, Bayern Munchen s-a impus cu 4-1 pe terenul lui Lazio Roma și este cu un pas în sferturile de finală ale Champions League.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Atletico Madrid vs Chelsea 0-1

Unicul gol al partidei a fost înscris de Olivier Giroud. În minutul 71, francezul l-a învins pe Jan Oblak cu o foarfecă spectaculoasă. Chiar dacă jucătorii lui Atletico au cerut ofsaid, VAR-ul a demonstrat că mingea a ajuns la atacantul lui Chelsea după ce a fost lovită greșit de Hermoso.

Partida a fost mutată în capitala României ca urmare a restricţiilor impuse delegaţiei britanice pe teritoriul Spaniei, unde trebuia să se dispute partida.

Lazio Roma vs Bayern Munchen 1-4

Bavarezii au condus cu 4-0 după golurile înscrise de Robert Lewandowski ('9), Jamal Musiala ('24 - a devenit cel mai tânăr marcator englez din istoria competiției, la doar 17 ani și 363 de zile), Leroy Sane ('42) și Francesco Acerbi ('47, autogol). Joaquin Correa ('47) a redus din diferență pentru Lazio.

De știut:

  • Partidele retur vor avea loc pe 17 martie.

  • Tragerea la sorţi a duelurilor din sferturi şi semifinale va avea loc în data de 19 martie.

S-au disputat deja:

16 februarie

Barcelona - PSG 1-4

Leipzig - Liverpool 0-2

17 februarie

Porto - Juventus 2-1

Sevilla - Dortmund 2-3.