Florinel Coman, vedeta celor de la FCSB, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins conducând cu 165 de km/h.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fotbalistul a fost înregistrat de un radar cu respectiva viteză pe "Autostrada Soarelui", conform Digisport.

Jucătorul celor de la FCSB a prezentat un permis de conducere care nu este valabil în România, alegându-se astfel cu dosar penal pentru "conducere pe drumurile publice fără a deține permis".

Conform sursei citate, Florinel Coman conducea un Audi A7, iar când polițiștii l-au tras pe dreapta, acesta le-a arătat un carnet obținut în Ucraina.

Comunicatul poliției:

"La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . ….

În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorul auto se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național.

Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor".