Gabi Tamaș a debutat cu o înfrângere la FC Voluntari (0-1 pe propriul teren cu FC Argeș), iar fostul internațional român a ieșit în evidență cu un interviu în care se ia de toți cei care l-au contestat de-a lungul timpului.

Gabi TamasFoto: Captura YouTube

Model doar pe teren, nu și în afara lui

"Pot să fiu model doar în teren, că toată lumea zice asta: «În teren, nu în afara lui!». Am tot auzit. M-au omorât. Să fie sănătoși, de asta mă duc frumos. Mă deranjează pentru că-s niște proști care tot vorbesc atâta, mă mușcă de c*r întruna. Să fie sanatoși, eu oricum îmi fac treaba, mi-am facut-o mereu.

M-am săturat și eu. Am 38 de ani, îmi tot zici că am spart ușa. Ce am facut? Am omorât pe cineva? Mai sparg una! O dată, de două ori, am plecat, am venit, iar am plecat, am venit... nu se mai plictisesc? Poate sparg acum un geam! Nu știu, inventez ceva ca să se schimbe discuția" - Gabi Tamaș, pentru Pro TV.

Episodul la care face referire Tamaș a avut loc în luna mai a lui 2013, atunci când fiind sub influența băuturilor alcoolice a distrus ușa de intrare a unui bloc. Totul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere.

Tamaș a mai fost implicat într-un scandal imens și în Israel, pe vremea când evolua pentru Hapoel Haifa. A ajuns în arest după ce a fost prins conducând cu 205 km/h în stare de ebrietate.

VIDEO Liga 1: FC Argeș, al 11-lea meci consecutiv fără înfrângere (1-0 vs FC Voluntari)