​Jonathan Bartnett, agentul fotbalistului Gareth Bale, spune că jucătorul lui Tottenham este spre finalul carierei şi acesta ar putea fi motivul pentru care nu mai este folosit atât de des de antrenorul Jose Mourinho, scrie EFE.

HotNews.roFoto: Hotnews

''El este la sfârşitul carierei sale. Dacă vreţi să ştiţi de ce nu joacă, întrebaţi-l pe Mourinho... Dacă întrebaţi ce-i în neregulă cu el, Bale a câştigat mai multe trofee în afara Angliei decât oricare alt fotbalist din istorie. S-a descurcat foarte bine şi financiar. Are bani pentru tot restul vieţii'', a spus Bartnett.

Bale, care a fost împrumutat de Real Madrid la Tottenham în această vară, nu a reuşit să se impună ca titular în echipa lui Mourinho şi a jucat doar în 16 partide în care a înscris patru goluri, informează Agerpres.

Recent, antrenorul Mourinho l-a criticat pe Gareth Bale după ce atacantul a postat pe contul său de Instagram, la începutul săptămânii, un mesaj în care spunea că este apt de joc pentru meciul cu Everton, din Cupa Angliei.

Galezul a postat un mesaj înainte de meciul cu Everton în care spunea că a avut o sesiune de antrenament bună alături de restul echipei, însă nu a fost apoi nici măcar pe banca de rezerve.

Mourinho a spus că mesajul lui Bale a fost unul ''înşelător'' şi că jucătorul nu a dorit să fie înscris pe foaia de joc.

''A existat o contradicţie între postare şi realitate. De la începutul sezonului, în legătură cu situaţia internă, am preferat să ţinem totul între noi, dar acum am simţit că trebuie să abordez situaţia. Probabil că postarea nu a fost responsabilitatea sa'', a spus Mourinho.

Potrivit lui Mourinho, deşi Bale a scris că se simte în formă, lucrurile nu erau deloc aşa. Bale a cerut o scanare care nu a arătat nicio leziune, dar atacantul a spus că nu e încă pregătit.

''Nu puteam să nu ţin cont de ceea ce mi-a spus Bale'', a punctat Mourinho.

La finele lui decembrie, Mourinho susţinea că atacantul galez, accidentat la gambă, va lipsi de pe teren câteva săptămâni. Încă pe când juca la Real Madrid, Bale a avut o serie de accidentări la gambă, iar după revenirea lui la Londra, el nu a fost ţinut în teren 90 de minute la niciun meci.