Victoria lui Dinamo cu Ceahlaul din prima runda a anului a fost doar un foc de paie. Forma mizerabila prin care trec alb-rosii a fost evidentiata si la Urziceni unde Dinamo a ratat un nou obiectiv al sezonului: Cupa Romaniei.

Meciul a stat si sub semnul gravelor greseli ale arbitrului Tiberiu Lajos care si-a inceput recitalul prin eliminarea lui Margaritescu, in minutul 5. Mijlocasul dinamovist a ripostat la un fault si a vazut direct cartonasul rosu.

In minutul 20, Lajos a acordat un penalti gratuit pentru Dinamo, dupa ce Miclaus a blocat cu mana centrarea lui Stoican, dar distanta era prea mica pentru a fi considerat hent intentionat. Lovitura de la 11 metri a fost insa ratata de Danciulescu care a sutat peste poarta.

Unicul gol al Daciei a fost marcat de Neagoe, tot din penalti. Chihaia a fost faultat in careu de Cosmin Moti, iar Robert Neagoe l-a invins pe Lobont cu un sut plasat.

In minutul 67, Lajos a acordat o lovitura libera indirecta pentru Dinamo din careul argesean, considerand eronat o pasa la portar mingea deviata de un fundas al Daciei si prinsa de Stanca. Bratu insa a luat la tinta un adversar care se afla la doar un metru de locul executiei.

Nici intrarile lui Zicu sau Liviu Ganea nu au mai schimbat soarta partidei, si Dinamo rateaza un nou obiectiv al sezonului, dupa eliminarile din Europa si iesirea din lupta pentru titlu, si ramane doar in cursa pentru locul secund in clasament.

In schimb, Dacia Mioveni isi continua sezonul magnific in Cupa Romaniei si ajunge in premiera in semifinale. In tururile anterioare, Dacia a trecut de ACU Arad si Ceahlaul Piatra Neamt.