Meciul din manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor dintre Atletico Madrid şi Chelsea Londra se va disputa marţi, 23 februarie, de la ora 22:00, la Bucureşti, a anunţat Federaţia Română de Fotbal, potrivit Agerpres.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Ca urmare a restricţiilor impuse delegaţiei din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei, gazdele jocului Atletico Madrid - Chelsea împreună cu UEFA au decis, cu aprobarea autorităţilor din ţara noastră şi cu sprijinul FRF, ca partida să fie mutată pe Arena Naţională din Bucureşti", se arată în comunicatul FRF. Meciul se va disputa fără spectatori.

Arena Naţională, 54.000 de locuri, a fost selectată pentru a găzdui acest joc fiind deja inclusă în circuitul UEFA EURO 2020 care va începe peste 4 luni. Pe acest stadion se vor disputa patru partide de la EURO, trei din Grupa C şi o optime de finală. De asemenea, Arena Naţională va găzdui jocuri la Campionatul European U21 din 2023. În 2012, pe stadionul din Capitală a fost organizată finala Europa League, câştigată de Atletico Madrid în faţa lui Athletic Bilbao.

La Arena Naţională a fost deja formată echipa de organizare 'EURO 2020 la Bucureşti' care, împreună cu departamentul Evenimente FRF, va sprijini UEFA pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a evenimentului din Liga Campionilor, precizează federaţia.