Kayserispor, formație antrenată de Dan Petrescu, a remizat, scor 1-1, pe terenul celor de la Erzurum BB, una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării. Echipa antrenorului român a evoluat în superioritate numerică începând din minutul 34.

Dan PetrescuFoto: kayserispor.org.tr

Scorul a fost deschis de gazde prin Chahechouhe (28', din penalti), în timp ce egalarea a venit în minutul 73 (a marcat Parlak). Meciul a avut loc pe "Kâzım Karabekir Stadyumu", din Erzurum.

De știut:

  • Din minutul 34, Erzurum BB a jucat în inferioritate numerică: Ackah a primit două cartonașe galbene și a fost eliminat.
  • Dan Petrescu nu i-a putut folosi pe internaționalii români aflați la Kayserispor: Alibec (accidentat), Silviu Lung Jr. (accidentat) și Cristi Săpunaru (suspendat).
  • În atac, "Bursucul" l-a titularizat pe Kevin Luckassen (27 de ani), fotbalist transferat în urmă cu doar câteva zile de la Viitorul Constanța.
  • În urma acestei remize, formația pregătită de Dan Petrescu a urcat un loc în clasament, până pe 16, cu 24 de puncte. De cealaltă parte, Erzurum BB a rămas pe 18 (22 de puncte), aflându-se pe prima poziție retrogradabilă din SuperLig (prima divizie de fotbal din Turcia).