Starul portughez Cristiano Ronaldo, care va împlini vineri 36 de ani, este dispus să-şi prelungească înţelegerea cu echipa de fotbal Juventus Torino până în 2023, scrie presa sportivă din Italia citată de Agerpres.

Cristiano RonaldoFoto: Alberto Gandolfo/Pacific Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ronaldo, care s-a transferat în 2018 de la Real Madrid la Juventus, în schimbul sumei de 100 milioane euro, pare să se simtă din ce în ce mai bine alături de "Bătrâna Doamnă", pentru care a marcat 22 de goluri în 23 de meciuri oficiale disputate de la începutul acestui sezon. În total, el a înscris 87 de goluri în 112 meciuri în tricoul "bianconero".

Actualul său contract cu campioana en titre a Italiei este valabil până în iunie 2022, iar recent au circuit zvonuri despre o posibilă plecare a portughezului în Premier League, chiar înainte de expirarea contractului cu Juve.

Cotidianul Tuttosport scrie însă, în ediţia sa de joi, că Ronaldo simte că se află în centrul proiectului noului antrenor al torinezilor, Andrea Pirlo, lucru care se vede şi în evoluţiile sale foarte bune din ultima perioadă, astfel că ipoteza prelungirii contractului său prinde tot mai mult contur.