Ianis Hagi a marcat golul victoriei celor de la Glasgow Rangers în meciul cu St. Johnstone (1-0). La finalul partidei, internaționalul român a vorbit despre calitatea sa principală și despre punctele forte ale echipei pregătite de Steven Gerrard în acest sezon.

HotNews.roFoto: Hotnews

​"A fost una dintre serile în care a trebuit să fim răbdători și să încercăm să forțăm primul gol și să nu primim gol așa cum am făcut tot sezonul, pentru că eu cred că avem un sezon chiar bun din punct de vedere defensiv.

Așa cum am spus, în prima repriză ne-am creat șanse, puteam înscrie. Știam că ne trebuie puțină magie, ne trebuie câțiva jucători care să facă diferență. Sunt fericit că șutul meu a intrat. Cred în șuturile mele, cu stângul sau cu dreptul, e una dintre calitățile mele. Oriunde sunt pe gazon încerc să asta.

Ofensiva începe de la portar, defensiva începe de la atacant, deci de fiecare dată când marcăm sau nu primim gol cred că e munca echipei. Acesta a fost doar un alt meci și mai avem alte partide în fața noastră până la final", a spus Ianis Hagi, pentru Rangers TV.

Clasament Premiership

1 Glasgow Rangers 75 puncte / 27 de meciuri

2 Celtic Glasgow 52 / 25 meciuri

3 Hibernian 46 / 27 meciuri

4 Aberdeen 44 / 26 meciuri etc.

Citește și: ​

VIDEO Ianis Hagi a adus victoria lui Rangers cu un șut de la marginea careului