Valeriu Argaseala, presedintele Consiliului de Administratie de la Steaua, vorbeste despre unele practici necurate pe care jucatorii liderului CFR Cluj le vor aplica pe gazonul din Ghencea, fiind de parere ca acestia ii vor provoca, lovi si injura pe elevii lui Marius Lacatus.

Cu patru zile inainte de derby-ul cu ceferistii clujeni, Ghencea fierbe de nerabdare, dar, in acelasi timp, si de ingrijorare dupa ce oficialii stelisti declara ca au informatii potrivit carora Trica si compania vor depasi limita fair-play-ului.

"Mi-e teama de un singur lucru: am auzit ca a fost discutie intre conducerea de la CFR si jucatorii clujeni si li s-a transmis ca tot timpul sa provoace, sa loveasca si sa injure, atata timp cat arbitrul nu e atent. Acest lucru ma pune pe ganduri mai ales ca au existat precedente", a declarat Valeriu Argaseala.

In alta ordine de idei, finantatorul Gigi Becali nu se va afla pe banca de rezerve la partida contra formatiei din Gruia, desi zilele trecute a declarat ca se va implica in alcatuirea primului 11 si ca va sta pe banca alaturi de Lacatus.