​Clubul Poli Iaşi a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că Andrei Cristea va conduce colectivul tehnic al grupării din Copou.

Andrei CristeaFoto: politehnicaiasi.ro

Andrei Cristea este unul dintre cei mai experimentaţi jucători în activitate din Liga I. Cu peste 400 de jocuri oficiale şi 114 goluri marcate, atacantul îşi va face debutul, în noua carieră, pe banca tehnică a CSM Politehnica Iaşi, se arată pe site-ul clubului.

"Este firesc pentru Andrei Cristea să treacă la următorul nivel şi cred că acum este momentul potrivit. Cunoaşte lotul, cunoaşte specificul clubului şi al oraşului. Mai mult decât atât, se bucură de susţinerea şi încrederea noastră. Cred că are tot ce îi trebuie pentru a obţine şi rezultate frumoase ca antrenor. Noi îi dorim mult succes şi să debuteze cu o victorie în primul joc în noua sa calitate, antrenor la Poli Iaşi!", a declarat preşedintele CMS Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv.

Cristea îi succede la conducerea tehnică lui Daniel Pancu, de care Poli Iaşi s-a despărţit joi, informează News.ro.

Jucătorul reprezentativ al echipei noastre în ultimii ani va conduce colectivul tehnic al grupării din Copou. #IeșeniPentruPoli

Posted by FC Politehnica Iasi on Sunday, January 31, 2021